MVPDagen 2021

Location:
Sørkedalsveien 6, 0362
URL:
https://mvpdagen.no
Description:
Er din bedrift støttemedlem for Microsoft på samme måte som du er på ditt treningssenter?
Bruker du all funksjonalitet som ligger i lisensene din bedrift allerede betaler for?
Få tips fra landets MVPer for å finne skjulte skatter du har tilgang til, men ikke bruker.Ideen med MVP Dagen er at dette skal være en dag der norske MVPer deler av sin kunnskap til de som er interresert i å holde seg oppdatert på hva som skjer i Microsoftskyen. Dette er ikke en dag for MVPer , men en dag der vi som MVPer deler vår innsikt og kunnskap med det norske communitiet. Vi ønsker en dag med fokus på utnyttelse av lisensene bedriften allerede har. Gjerne med fokus på hvilke skatter som finnes i de lavere nivåene, men som bedriftene gjerne ikke tenker på at de har.
Det kan også være fokus på enkelt komponenter, og hvorfor det kan være lurt å gå til anskaffelse av slike komponenter i tillegg til "grunnpakken". For eksempel, hvorfor kan det være nyttig å velge AADP2 for en hel organisasjon.
MVP Dagen ønsker gode tekniske sesjoner som kan inspirere og hjelpe deltagerne med å navigere i skattkisten som befinner seg i de ulike lisensnivåene i Microsoft skyen.Det er egentlig en veldig åpen agenda og tematikk, så kom med det beste av de beste "hemmelighetene", og hvorfor akkurat dette er din juvel i jungelen.


all submitted sessions publicly listed on this page

Dates
Wed Nov 17, 2021 to Wed Nov 17, 2021
CFP
Apr 13, 2021 to Aug 17, 2021
Created
Apr 13, 2021