Teamsdagen Studio Online 2021

Location: Online

Date created: Dec 16, 2020

URL: https://www.teamsdagen.se

Description:
Hösten 2020 arrangerade vi Teamsdagen Studio Online för första gången, som en digital uppföljare till Teamsdagen. Totalt hade vi över 2300 registrerade besökare och mer än 2600 unika tittare på våra sändningar från tre studios.  Vi kommer den 18 mars 2021 arrangera Teamsdagen Studio Online och söker dig som vill hålla en föreläsning.En föreläsning är ca. 30-35 minuter lång med ca. 15 minuter diskussion/eftersnack efteråt där föreläsaren och en expert för ett samtal om ämnet.  
Det kommer finnas tre olika spår:
BeslutsfattareIT-proffsSlutanvändareFöreläsningen kan ske både på plats i en studio i Stockholm eller remote. För remote-föreläsningar kommer individuellt anpassad inspelningsutrustning att skickas ut för att göra upplevelsen så bra som möjligt.

Vi vill främst ha föreläsningar på svenska, men vi tar även emot förslag på engelska. Nivå på föreläsningenVi vill ha en blandning av olika tekniska nivåer på föreläsningarna. När du skickar in dina förslag kommer du att kunna välja vilken teknisk nivå din session kommer att ligga på. Vi använder Microsofts standardnivåer 100 – 400.
Nivå 100 – Introduktion. Förutsätter liten eller ingen kunskap med ämne och täcker begrepp, funktioneroch fördelar.Nivå 200 – Nybörjare. Förutsätter kunskap på 100-nivå och ger specifik information om ämnet.Nivå 300 – Kompetent. Förutsätter kunskap på 200-nivå, djup förståelse för funktioner i en verklig miljö och utvecklingskunskaper. Ger en detaljerad teknisk översikt över en delmängd av produkt-/teknikfunktioner som omfattar arkitektur, prestanda, migrering, distribution och utveckling.Nivå 400 – Avancerat. Förutsätter en djup nivå av teknisk kunskap och erfarenhet och en detaljerad, grundlig förståelse av ämnet. Ger expert-till-expert interaktion och täckning av specialiserade ämnen.UtgifterEn mindre reseersättning kan utgå för de som behöver resa till Stockholm, men för långväga medverkande uppmuntrar vi deltagande remote. InspelningAlla föreläsningar på Teamsdagen kommer att sändas samt spelas in. Inspelningarna kommer finnas tillgängliga via Teamsdagen.se samt via Teamsdagens Youtube-kanal.Titta gärna in på sessionerna från hösten 2020. https://www.teamsdagen.se/studioonline2020/Vi kommer att återkoppla med ett svar i mitten av februari.

Mårten, Theodora, Amanda, Linus


Date conference starts: Thu Mar 18, 2021

Date conference ends: Thu Mar 18, 2021

Date CFP opens: Dec 10, 2020

Date CFP closes: Jan 31, 2021