NT Konferenca 2020 / Remote

Location: Online

Date created: Sep 22, 2020

URL: https://www.ntk.si

Description:
Dragi kolegi in kolegice predavatelji, 

Glede na to, da se november, z njim pa tudi NT konferenca, nezadržno približuje, želimo z vami deliti nekaj informacij o dogodku in vas seveda lepo povabiti k sodelovanju. 

Situacija glede organizacije dogodkov žal tudi jeseni ne bo omogočala, da bi lahko NT konferenco izvedli v takšnem obsegu in na način, kot smo vajeni, zato smo se odločili, da jo tudi tokrat izpeljemo virtualno, in sicer 24. in 25. novembra 2020. 

Tokratni NT Remote bo potekal malce drugače kot spomladi, saj ga bomo izvedli na pametni virtualni platformi, ki bo omogočala bistveno več interakcije in povezovanja med udeleženci in predavatelji, kar se nam zdi bistvenega pomena. Zavedamo se hiperprodukcije virtualnih vsebin ter dejstva, da med drugim tudi Microsoft vse večje konference ponuja brezplačno. Prav iz tega razloga se želimo prek različnih možnosti, ki nam jih pri izvedbi vsebine ponuja platforma, še toliko bolj potruditi za slovensko IT okolje in skupnost! 

KONCEPT KONFERENCE bo tokrat sestavljen iz dveh delov: 

- 17. – 23. 11. / Road to NT Remote 
Udeleženci se bodo lahko vključili v platformo že teden dni pred dogodkom. Ponudili jim bomo predavanja, podcaste in tečaje, hkrati pa se bodo lahko med seboj tudi že interaktivno povezovali. 
- 24. in 25. 11 / NT Remote 
Oba dneva bosta vzporedno potekala dva live stream-a z moderatorji, več vzporednih live in on-demand tehnoloških predavanj ter open-hack izzivi. 

SODELOVANJE NA NT REMOTE 

Naša želja je, da bi poleg predavanj izvedli tudi nekaj delavnic, predvsem pa, da bi udeležencem ponudili možnost reševanja dilem v obliki Q&As s predavatelji. K sodelovanju na NT Remote vas torej tokrat vabimo v dveh različnih oblikah, pri čemer si seveda želimo, da bi sodelovali pri obeh: 

1. Predavanje ali delavnica (v živo ali prerecorded) / trajanje celotnega slota: max 60 minut, slot razdeljen na 30-45 minut predavanja + 15 minut Q&A 
2. 1:1 posveti z zainteresiranimi udeleženci / trajanje slota: 15 minut / število slotov: 8 / skupni čas: 2h / za posvete lahko udeležencem ponudite/izberete poljubne termine kadarkoli v času dogodka ali v tednu pred NT Remote
Verjamemo, da v takšnem načinu podajanja vsebine tudi vi vidite velik potencial ter se nam boste z veseljem pridružili! Prijave vsebin zbiramo do 15. 10.  Hvala in bodite lepo! 


Date conference starts: Tue Nov 24, 2020

Date conference ends: Tue Nov 24, 2020

Date CFP opens: Sep 20, 2020

Date CFP closes: Oct 20, 2020